cool hit counter Jutta Leerdam Skip to main content

Jutta Leerdam

De achttienjarige schaatsster won dit seizoen vrijwel alles wat er te winnen viel. Dat komt trouwens niet alleen omdat Jutta een van de mooiste vrouwen van ons land is.


Flramazonia Posted To Instagram Spo1401200305 Off The Track Jutta Leerdam And Here As Promised A Picture Of Jutta Leerdam Blonde Model Model Classy Girl

Wat velen niet weten is dat de kampioene de goede genen deelt met een andere Leerdam.

Jutta Leerdam. Jutta Leerdam wordt op de 30ste van december 22 jaar oud. Instagram juttaleerdam Maak kennis met Jutta Leerdam een schaatster met meerdere talenten die geheel terecht verkozen is tot de mooiste sportvrouw in de FHM 500 van 2019. Leerdam woont samen met Koen Verweij.

Dutch speed skater Jutta Leerdam recently won a 1000 metres sprint race in ice skating making her the World champion. Bekijk meer ideeën over mooie vrouw vrouw sport. Jutta Leerdam de mooiste sportvrouw van Nederland Afbeelding.

In januari 2020 won ze haar eerste titel bij de senioren EK-goud op de 1000 meter. De 22-jarige sprintster van Team Worldstream won in. Merel Leerdam is de knappe zus van Jutta Leerdam.

Olympic short track champion Schulting came third with her personal best time of 11397. De 22-jarige schaatsster uit s-Gravenzande deed dat in een indrukwekkende tijd van 11315 waarmee ze het baanrecord van Brittany Bowe 11324 afpakte. 7-feb-2020 - Bekijk het bord Jutta Leerdam van Maarten Vaal op Pinterest.

Het schaatsseizoen is begonnen. Dit weekend had ik dat met Jutta Leerdam. Zo heeft Jutta Leerdam ook meer dan 630 duizend volgers op Instagram en dat kunnen wij wel verklaren aan de.

Jutta heeft haar schaatspak uitgedaan en ingeruild voor een superspannend zwart pakje. Ze is ook topschaatser en niet zomaar eentje. Het gaat bij haar.

Jutta Leerdam weer actief met foto op Insta. Lekker met haar snuitje in de zon leunend tegen de palmbomen. Ik kan echt ademloos naar.

Soms krijg ik dingen gewoon niet bij elkaar in mijn hoofd. Jutta Leerdam is een van de grootste talenten van Nederland. Ik ben een opvallende verschijning in het schaatswereldje.

Zo maakt de knapste sporter van Nederland haar volgers warm voor het aankomende schaatsseizoen. Jutta Leerdam misschien wel de populairste schaatsster van het land denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht. Jutta Leerdam kennen we allemaal als de graag geziene ijskoningin van de laatste jaren.

Jutta denkt graag terug aan die warme dagen. Begin november 2018 plaatste Leerdam zich op de 500 en. De Westlandse speelde in haar jeugd acht jaar hockey alvorens ze voorrang gaf aan het schaatsen.

Jutta Leerdam heeft het goud gepakt op de 1000 meter bij de NK afstanden in Thialf nadat ze gisteren ook al de sterkste was op de 500 meter. In het seizoen 20162017 won Jutta Leerdam de wereldtitel allround bij het wereldkampioenschap voor junioren op de ijsbaan van Helsinki. Sexiest Pictures Of Jutta Leerdam.

Maar ze wordt ook gewaarschuwd voor de gevaren die op de loer liggen. Salt Lake City USA 1000m. De schaatsster is nog zo jong maar toch heeft ze al zo veel bereikt in haar leven en op het ijs.

Jutta Leerdam heeft op de NK Afstanden in Heerenveen een stevige tik uitgedeeld aan de concurrentie. Jutta Leerdam rijgt de topprestaties aaneen en het 22-jarige trainingsbeest lijkt niet kapot te krijgen. Aan de hand van vier themas bespreken we haar wereldtitel karakter uiterlijk en dromen.

812k Followers 630 Following 535 Posts - See Instagram photos and videos from Jutta Leerdam juttaleerdam. Femke Kok werd tweede Ireen Wüst derde. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren.

Jutta Leerdam. De schaatsster maakte in 20192020 furore met imponerende prestaties. Je favoriete schaatsster is druk bezig met de voorbereidingen op het schaatsseizoen van 20212022.

Ze laat voor deze gelegenheid nog even zien hoe lenig zij is en geeft meer dan ooit van zichzelf bloot in een onthullend interview en fotoshoot. Eind 2017 nam Leerdam deel aan het Olympisch kwalificatietoernooi op de 500m maar wist zich niet te plaatsen voor deelname aan de Olympische Winterspelen 2018. De 21-jarige die volgens FHM de mooiste billen van Nederland heeft poseert voor LXRY Magazine.

Nederlands kampioen Jutta Leerdam. Jutta Leerdam is een van de meest opvallende namen in de Nederlandse schaatswereld. Verdwalen op de instapagina van de oogverblindende Jutta Leerdam.

Ze wordt gezien als een van de. Schaatsennl ging bij haar op bezoek. Veroverde bij haar eerste EK afstanden.

She set the best time 113142 and was followed closely by Olympic champion Ter Mors 11370. Jutta Leerdam deelt via Instagram weer veel nieuwe fotos op de schaatsbaan.


Instagram Crush Jutta Leerdam 20 Photos Suburban Men In 2021 Long Hair Styles Beauty Hair Styles


Jutta Leerdam


Jutta Leerdam Speed Skating World Champion 1000m Bonus In Comments In 2021 Beautiful Women Pictures Beautiful Women Naturally Blonde Beauty


Pin On Pics


Jutta Monica Leerdam On Instagram Shoot Interview For Lxrynl With Koenverweij Thanks Rahirezvanistudio For My Greatest Shoot So Fa Girl Model Fashion


Jutta Leerdam On Instagram Miss The Magical Maldives Feeling Mooie Vrouw Bikini Meisjes Vrouw


Jutta Leerdam On Instagram Exactly 1 Year Ago Missing Sri Lanka In 2021 Cheap Womens Swimwear Swimwear Online Womens Clothing


Jutta Leerdam Womens Workout Outfits Athletic Tank Tops Women


Pin On Actresses


Instagram Crush Jutta Leerdam 20 Photos Suburban Men


Instagram Crush Jutta Leerdam 20 Photos Suburban Men Blonde Model Beauty Girl Celebrities


Jutta Leerdam Juttaleerdam Fotos E Videos Do Instagram Fashion Its My Birthday Skinny Jeans


Jutta Leerdam Beautiful Face Cheeky Girls Free Girl


Pin On Jutta Leerdam


Pin On Jutta


Jutta Leerdam On Instagram Went Back In Time For A Day Fashion Women S Top Women


Pin On Fitness Model


Jutta Leerdam On Instagram Throwback To Compensate My Previous Winter Pics Fashion Swimwear Purple Swimsuit


Pin By Maarten Vaal On Jutta Monica Leerdam Bikinis Swimwear Bikini Tankini

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar